Frihet Hög lön Trygghet Bonus Karriärvägledning – Väkommen till OWA

Hos oss går pengarna till DIG!

Inga kontor på fina adresser, inga flashiga webbsidor. Bara enkelt. Vi har valt att låta pengarna gå till dig. Därför kan vi också ge dig en högre lön än andra bemanningsföretag

Hög lön

Vi antar oss utmaningen att matcha din nuvarande lön och höja de. Vi tror på att ta hand om vår personal och att ju mer du jobbar för oss desto mer ska du tjäna. Därför har vi utvecklat ett unikt bonussystem.

Trygghet & Hälsa

Självklart är du fullt försäkrad och har tjänstepension. Vi vill även ge dig bästa möjliga förutsättningar för ett hälsosamt arbetsliv och erbjuder därför ett friskvårdsbidrag på upp till 6500 kr/år

Frihet

Välj själv hur mycket du vill jobba, när och vart. Välj också vad du vill ha av oss. Minimal eller maximal inblandning? Boka dina pass självständigt eller få råd hjälp och stöttning för ett riktigt bra schema.

Ny karriär?

Vill du komma vidare? Vi hjälper dig hitta de jobb som förbereder dig för nästa steg eller kanske att finansiera en utbildning du vill gå. Hör av dig så berättar vi mer om vårt kompetensprogram.

Bostad/Resor

Ibland kan det vara svårt att hitta bostad särskilt i storstadsområden. Vi tycker att det är tråkigt om det står i vägen mellan dig och ditt drömjobb. Fråga oss om du behöver hjälp så ska vi göra vårt bästa.
Stäng meny